Jabra Engage 75 Stereo

Jabra Engage 75 Stereo

Jabra EVOLVE 75 MS Stereo inc. Link 370

2 383,47 kr 1 969,81 kr
Den trådlösa Jabra Evolve 75 ms stereo är det perfekta headsetet för inomhus och utomhusbruk. Som en av de första headset har denna modell certifierats av Microsoft för öppet kontor och utomhusbruk. Eftersom du kan ansluta det här headsetet till två enheter samtidigt via Bluetooth, är det inte längre nödvändigt att ansluta och koppla ur kablar. Lyssna på musiken på din dator och svara på ett samtal på din smartphone. Allt på ett ögonblick.
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
7599-832-109
EAN/UPC:
5706991020083

Att koncentrera sig i en bullriga miljö är ofta en ganska utmaning. Jabra Evolve 75 ms stereo har aktiv bulleravbokning. Det innebär att externa ljud filtreras automatiskt av headsetet. Perfekt när ditt arbete verkligen behöver bli gjort.

Du kan ansluta det här headsetet till två enheter samtidigt via Bluetooth. Det betyder att det inte längre är nödvändigt att byta mellan flera enheter. Perfekt om du använder flera enheter för att ringa och lyssna på musik.

Aktivt brusavbrott

Jabra Evolve 75 ms stereo är utrustad med aktiv bulleravbokning (ANC), vilket innebär att motljud läggs till för att göra omgivande ljud ohörbart. Hur låter det? Lyssna på demo på Jabra-webbplatsen. Tack vare den här funktionen kan du arbeta med maximal koncentration var du än är.

Frihet tack vare högkvalitativ Bluetooth

Den högkvalitativa integrerade Bluetooth-anslutningen ger dig mycket frihet. Anslutningen har ett intervall på 30 meter, så du kan enkelt lämna din arbetsplats ett tag för att avsluta din konversation på ett annat ställe. Med en samtalstid på upp till 15 timmar ger batteriet också maximal rörelsefrihet.

Certifierad av Microsoft

Jabra Evolve 75 ms stereo är också certifierad av Microsoft för öppna kontor och utomhusbruk. Det betyder att du drar nytta av en jämförbar sund upplevelse i någon miljö. Så dina konversationer har samma höga nivå överallt. Från ett lugnt kontor till en upptagen flygplats.

Jabra Evolve 75 Specifikationer

  • Professionell trådlöst headset
  • Flexibel anslutning via Bluetooth USB-adapter
  • intervall upp till 30 meter
  • Plug and Play
  • Buller Avbryta högtalare och mikrofon
  • certifierad för skype för företag
  • Kompatibel med plattformar som Zoom, GoTomeeting och andra konferensprogram

Vad finns i lådan

  • Jabra Evolve 75 ms stereo headset
  • Jabra Link 370 USB-adapter
  • Bruksanvisning
Mer information
Skick: Ny
EAN/UPC: 5706991020083
Manufacturer Plantronics
SKU 7599-832-109
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto