Jabra Evolve 75 MS Stereo with Stand

Jabra Evolve 75 MS Stereo with Stand

Jabra Evolve 65 MS Duo Headset with Stand

Jabra Evolve 65 MS Duo Headset with Stand

Jabra Evolve 75 UC Stereo inc. Link 370

2 258,03 kr 1 866,14 kr

Den trådlösa Jabra Evolve 75 MS Stereo är det perfekta headsetet för inomhus- och utomhusbruk. Som en av de första headseten har den här modellen certifierats av Microsoft för öppna kontor. Eftersom du kan ansluta detta headset till två enheter med Bluetooth samtidigt, behövs inte längre kablar. Lyssna på din favoritmusik via din dator och ring och ta emot telefonsamtal med din smartphone däremellan. Allt på ett ögonblick.

Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
7599-838-109
EAN/UPC:
5706991020083

Håll dig fokuserad i en bullrig miljö är ganska en utmaning. Därför är Jabra Evolve 75 MS Stereo utrustad med aktiv brusreducering. Externa / oönskade ljud blockeras automatiskt av headsetet. Perfekt om ditt arbete verkligen måste vara färdig.

Med Bluetooth kan du ansluta headsetet med två enheter samtidigt. Det betyder att det inte längre är nödvändigt att växla mellan flera enheter. Perfekt om du letar efter sorten att ha samtal och lyssna på musik.

Aktiv brusreducering

Jabra Evolve 75 MS Stereo är utrustad med Active Noise Cancellation (ANC), vilket innebär att kontrabeläggningar läggs till för att göra omgivande ljud att inte höras. Nyfiken hur det låter? Lyssna på demon på Jabras webbplats. Tack vare denna teknik kan du arbeta med maximal fokus var som helst.

Upplev frihet tack vare högkvalitativ Bluetooth

Den högkvalitativa integrerade Bluetooth-anslutningen erbjuder dig mycket frihet. Anslutningen har en räckvidd på 30 meter, så att du enkelt kan lämna din arbetsplats för att avsluta din konversation på en annan plats. Med en samtalstid på upp till 15 timmar ger batteriet dig också maximal rörelsefrihet.

Certifierad av Microsoft

Som ett av de första headseten är Jabra Evolve 75 MS Stereo certifierad av Microsoft för öppna kontor och utomhusbruk. Detta innebär att du får en liknande ljudupplevelse i alla miljöer. Dina telefonsamtal har samma höga kvalitetsnivå överallt. Från ett lugnt kontor till en upptagen flygplats.

Viktiga specifikationer

  • Professionellt, trådlöst headset
  • Flera anslutningsalternativ via Bluetooth USB-adapter
  • Räckvidd upp till 30 meter
  • Plug and play
  • Brusreducerande högtalare och mikrofon
  • Certifierad för Microsoft Skype för företag
  • Kompatibel med videokonferensapplikationer som Zoom, GoToMeeting och många andra

Vad finns i boxen

  • Jabra Evolve 75 MS stereohörlurar
  • Jabra link 370 USB-adapter / dongel
  • Manuell
Mer information
Skick: Ny
EAN/UPC: 5706991020083
Manufacturer Plantronics
SKU 7599-838-109
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto