Logitech Webcam HD Pro C930e

Logitech Webcam HD Pro C930e

Logitech BRIO 4K Ultra-HD Webcam

Logitech BRIO 4K Ultra-HD Webcam

Logitech Webcam c925e

Ringa videosamtal och inspelningar i Full HD. Logitech C925e webbkamera ser till att du alltid är i fokus, tack vare den integrerade autofokus. Så du kommer aldrig bli störd av en suddig bild. 2 inbyggda mikrofoner också se till att du kan höras tydligt och stereo under varje samtal. Med klämman kan du enkelt och stabilt placera denna webbkamera på en bärbar dator, monitor eller stativ.
819,03 kr 991,03 kr
Tillgänglighet: I lager
Bara 2 kvar
SKU
960-001076
EAN/UPC:
5099206064027

Vlogs, webinars, videokonferenser. Det är ordningen för dagen i många organisationer 2020. Oavsett om du arbetar hemifrån eller på kontoret, alla behöver en bra kamera. Logitech C925e är en sådan riktig allround. Stereomikrofon, HD-kamera och snabb anslutning via USB-A. Med den smarta klipp kan du placera den vart du vill. På bildskärmen eller på ett stativ? Du väljer.

Alltid skarp och naturlig i ramen

Logitech C925e har en HD-kamera med en upplösning på 2 megapixlar. Webbkameran spelar in bilder i Full HD (1080p) med 30 bilder per sekund. På så sätt dina rörelser ser alltid naturligt med din samtalspartner. Tack vare autofokus du är också alltid i fokus, så att det inte avleda uppmärksamheten från innehållet i samtalet. Med en betraktningsvinkel på 78 grader, linsen faller också in i "" vidvinkel "" kategori. Detta innebär att med tillräckligt avstånd, kan du ha ett samtal med flera personer.

Placera webbkameran som du vill

Den smarta klämman under webbkameran kan användas på olika sätt. Skruva den på ett stativ, klämma runt skärmen på din bärbara eller stationära dator eller placera den på en plan yta. Möjligheterna är oändliga, så det finns alltid en lämplig plats för webbkameran.

Specifikationer C925e webbkameran

  • Lämplig för Windows, MacOS och Chrome OS
  • Utrustad med autofokus, så att du alltid är i fokus
  • Inbyggd stereomikrofon
  • Full HD-kamera med en upplösning på 2 megapixlar
  • Clip för montering på ett stativ eller monitor
  • Anslutning via USB-A
  • OBS: Denna webbkamera kan inte digitalt zooma. Om du letar efter en webbkamera som kan zooma väljer Logitech C930e i vår webshop.

Vad finns i lådan
  • Logitech C925e
  • snabbstartshandbok

Mer information
Skick: Ny
EAN/UPC: 5099206064027
Manufacturer Logitech
SKU 960-001076
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto