Logitech Zone Wired UC USB headset

Logitech Zone Wired UC USB headset

Logitech USB Headset H650e Stereo

Logitech USB Headset H650e Stereo

Logitech Zone Wireless

Styr din akustiska miljö med Zone Wireless, Bluetooth®-headsetet som är utformat för att hjälpa dig att kommunicera, samarbeta och koncentrera dig på livliga arbetsytor. Zone Wireless kan ansluta upp till sex Logitech Unifying ™ trådlösa kringutrustning via en enda mottagare.
1 399,60 kr 1 693,52 kr
Tillgänglighet: I lager
Bara 367 kvar
SKU
981-000854
EAN/UPC:
5099206088580

Var fokuserad, håll fokus.

Det kan vara svårt att koncentrera sig när man arbetar hemifrån idag. Med aktiv brusreducering som minskar oönskat omgivningsljud kan ett Zone Wireless-headset hjälpa dig att fokusera på uppgiften och få fler saker gjort. Tänk på det som en personlig portal till akustisk lugn mitt i ett hav av annars störande ljud. Samma arbetsyta, men med en ljudupplevelse som du kontrollerar.

Perfekt för musik och prat

Unna dig uppslukande ljud när du lyssnar på musik. Logitechs ljudtekniker har finjusterat headsetljud i årtionden, och resultaten är otroligt tydliga när du upplever din egen musik med Zone Wireless. För telefonsamtal och konferenssamtal isolerar den brusreducerande mikrofonen din röst från ljudet runt dig för tydligare konversationer och en sidestegskontroll hjälper dig att ändra volymen på din röst till precis rätt nivå.

Certifierad för Microsoft-team

Starta ett Microsoft® Teams-möte och hämta eller svara på ett Teams-samtal med en enda tryckning. Eller använd en längre touch för att åberopa Cortana® röstfärdigheter. Det är så enkelt. Zone Wireless är certifierat för team för att säkerställa en sömlös ljudupplevelse när du använder team för att chatta, träffas, ringa eller videokonferens. Teams-versionen av Zone Wireless stöder också fullt ut Skype® for Business. Få rätt utrustning för att arbeta effektivt på öppna kontor, hemma eller var som helst.

Enkla kontroller. lätt att använda.

Zone Wireless ger ett intuitivt och enkelt gränssnitt för att justera volymen, spela / pausa musik och starta / avsluta samtal. Mikrofonbommen har en flip-to-mute-funktion, plus knappkontroller ger enkel tillgång till ström, aktiv brusreducering och trådlös Bluetooth-parning. Zone Wireless stöder trådlös Qi-laddning och inkluderar en mobil kompletterande app som stöder enkel installation och enkel kontroll för headsetfunktioner som sidetonmodulering och EQ-förinställningar.

Komfort hela dagen

Zone Wireless är utformad för användning hela dagen, varje dag. Det silikonbelagda huvudbandet är lätt och ger precis rätt klämkraft för en passform som är så bekväm att du kanske glömmer att du bär ett högpresterande headset. Mjuka öronkuddar av konstläder är dämpande och andas så att dina öron inte blir heta. Zone Wireless blockerar ljud från det ögonblick du sätter på det och den vikbara designen gör det praktiskt att förvaras när du tar av dig headsetet.

Anslut flera enheter

Zone Wireless är designat för mobila medarbetare och erbjuder mångsidigheten att trådlöst ansluta till din dator, surfplatta och smartphone samtidigt och sömlöst växla mellan anslutna enheter efter eget önskemål. Det trådlösa utbudet på 30 meter ger frihet att ströva medan du håller kontakten. Övergång mellan telefonchattar, videokonferenser, musik och allmän brusreducering hela dagen - allt med samma headset och glädjande akustiska prestanda.

En förenande + ljudmottagare

Använd Zone Wireless Plus-headset med upp till sex andra trådlösa Logitech Unifying-produkter med samma USB-mottagare. Denna enskilda mottagare ansluts till USB-A-porten på din dator och ger en pålitlig anslutning upp till 10 m från möss och tangentbord och upp till 30 m från headsetet. Utan att behöva koppla ur mottagaren blir den aldrig felplacerad eller förlorad. Inget mer att välja mellan headset, mus eller annan kringutrustning - nu kan du använda dem alla samtidigt.

Full kontroll med logi melodi

Öppna Logi Tune-mobilappen på din smartphone eller Tune Desktop på din dator för att enkelt ställa in, styra och anpassa ditt Zone Wireless-headset. Från den eleganta intuitiva instrumentpanelen kan du säkert hantera tystnad, visa laddningsstatus, modulera sidostyrningskontroller och justera 5-band EQ-skjutreglagen (eller välj en av de anpassade förinställningarna). Håll headsetet uppdaterat genom att ladda ner den senaste programvaran från antingen mobil- eller stationära appen.

Redo för affärer

Universellt kompatibelt för att fungera med vanliga samtalstillämpningar på mest alla plattformar och operativsystem. Företagscertifieringar inkluderar Microsoft Teams och Skype for Business, certifierade för Google Meet och Voice ™, kompatibla med integrerade tysta kontroller för Zoom ™ och fungerar med andra populära applikationer som Cisco Jabber ™, BlueJeans och GoToMeeting ™ för att säkerställa kompatibilitet och sömlös integration i arbetsplatsen.

Mer information
Skick: Ny
EAN/UPC: 5099206088580
Manufacturer Logitech
SKU 981-000854
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto