Mitel 5613 DECT Handset

Mitel 5613 DECT Handset

Mitel 5614 DECT Handset

2 759,80 kr 2 280,83 kr
Har du höga krav på trådlös och mobil kommunikationsutrustning? Välj sedan Mitel 5614 DECT-telefon. Idealisk för sjukhus, kontor och lätta industrimiljöer. Tack vare de programmerbara funktionsknapparna kan du ställa in enheten så att den är anpassad till de särskilda behoven i din organisation. Föredrar att kalla med ett headset? Du ansluter din vanliga headset eller koppla ett Bluetooth-headset. På så sätt kan du alltid ringa din väg.
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
50006898

Mitel är en erfaren spelare inom trådbundna och trådlösa telefonilösningar. Med Mitel 5614 skiljer själva varumärket genom att erbjuda användarna maximal flexibilitet. Telefonen är lätt att ställa in så att det alltid uppfyller behoven i din organisation.

Telefonen har tillräckligt med minne för att lagra 250 telefonnummer. Dessutom kan han hämta upp till 1000 nummer från företag telefonkatalogen. Så varje medarbetare har alltid de viktigaste siffrorna till hands.

Stor och tydlig färgskärm

Den stora LCD-färgskärm med vit bakgrund belysning gör telefonen lätt att använda. Skärmen ger dig snabb tillgång till ofta använda funktioner och inställningar. Du kan enkelt ställa in telefonen till en av de 18 installerade språken. Detta gör operationen mycket enkelt.

Knapplås

Inget så irriterande som att ha ett telefonsamtal av en slump. Mitel 5614 har både manuell och automatisk knapplåset. På så sätt förhindra många oplanerade samtal och du övervaka bilden av din organisation.

Telefonen levereras utan strömförsörjning eller bordsställ.

Mitel 5614 DECT-specifikationerna

  • 2,0 tums färg-LCD-skärm med bakgrundsbelysning
  • Programmerbara funktionstangenter
  • Stöd för traditionella och trådlösa headset
  • Central telefonbok med plats för 1000 kontakter
  • Lokal telefonkatalog med plats för 250 kontakter

Vad finns i lådan

  • Mitel 5614 DECT handenhet
  • Batteri
  • Snabbstartshandbok
Mer information
Skick: Ny
Manufacturer Mitel
SKU 50006898
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto