Poly Studio P5

1 392,44 kr 1 150,78 kr
Välj en kamera med utmärkt bild som automatiskt kompenserar för svagt ljus. Tack vare den inbyggda mikrofonen, är du inte bara tydligt, men också tydligt hörbart. Den kompakta designen gör det enkelt att ta kameran med dig, så att du kan njuta av den utmärkta bildkvaliteten hos Poly Studio P5 som helst. Har du också ett trådlöst headset eller högtalartelefon från Poly? Anslut din USB dongle på baksidan av kameran och njuta av enkelheten i plug and play.
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
2200-87070-001
EAN/UPC:
0610807900634

Den lilla och robusta Poly Studio P5 har allt man kan förvänta sig av en professionell webbkamera. Klar bildkvalitet, en kompakt storlek och en praktisk app för att hantera alla dina Poly enheter (Poly objektiv). Dessutom är denna webbkamera också lätt att använda den trådlösa Poly headset eller högtalartelefon, så att du kan välja för enkel användning och ge din samtalspartner den bästa upplevelsen med varje samtal.

Många inbyggda kameror kamp med för mycket eller för lite ljus. Poly P5 är avsedd att korrigera detta automatiskt. Detta gör att du alltid är tydliga och väl exponerade i bilden. Tack vare 1080p kamera och 4x optisk zoom, ligger fokus alltid på dig. Detta är användbart för viktiga samtal.

Poly Studio P5: Alltid utmärkt hörbar

Utbudet av den integrerade mikrofon är tydligt fokuserad och dämpar automatiskt störande bakgrundsbrus. Detta säkerställer trevliga samtal där ingen distraheras av skällande hundar, gråter barn eller grannar gör händers verk. Vill du ha det allra bästa upplevelsen? Använda Poly Studio P5 i kombination med ett headset eller högtalartelefon från Poly.

Webbkamera med integrerad USB-port

På baksidan av Poly Studio P5 är ett löstagbart lock där du enkelt kan sätta in USB dongle av headsetet eller högtalartelefonen. På så sätt, kamera, högtalare och mikrofon samverkar optimalt.

Poly Studio P5 specifikationer

  • 1080p kamera med 4x optisk zoom
  • Riktnings mikrofon
  • Integrerad integritet slutare
  • Automatisk exponering i situationer som är alltför ljusa och för mörka
  • Lämplig för montering på ett stativ
  • Utrustad med en USB-port för dongle av Poly headset och högtalartelefon

Vad finns i lådan

  • Poly Studio P5 webbkamera
  • Avtagbar monitor klipp
  • Installation ark
Mer information
Skick: Ny
EAN/UPC: 0610807900634
Manufacturer Poly
SKU 2200-87070-001
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto