Poly Sync 20+

Poly Sync 20+

Poly Sync 40+

Poly Sync 40+

Poly Sync 20+ Microsoft

Se till att du låter ännu bättre under videosamtal i hemmet med Poly Sync 20+ M. Den här versionen är certifierad av Microsoft och har därför en dedikerad lagknapp för att svara på samtal ännu snabbare. Tack vare det inbyggda batteriet kan du använda synkroniseringen 20+ i upp till 20 timmar utan laddning. Dessutom kan du också enkelt ladda batteriet på telefonen när det är nästan tomt. Anslut bara din laddningskabel till synkroniseringen 20+ för att omedelbart börja laddas. Mikrofonen i Poly Sync 20+ M har ett intervall på 2 meter och du kan enkelt ansluta Poly Sync 20+ via den medföljande USB-dongle eller via Bluetooth.
1 762,46 kr 2 132,58 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
216867-01

Poly Sync 20+ M är en idealisk lösning för hemma, på vägen och i små konferenslokaler. Batteriet med en samtalstid på upp till 20 timmar, Bluetooth Dongle, den medföljande resväskan och bärkabeln gör den här högtalartelefonen en idealisk produkt i många situationer. Gör dig självklart huruvida du arbetar i ett bullrigt öppet kontor, café eller hemma med en skällande hund, tack vare inbyggd eko och bulleravbeställning, kommer din konversationspartner inte att höra det.

Under ett möte vill du att dina konversationspartners ska lyssna på din historia, inte till något bakgrundsbrus. Poly Sync 20+ m är utrustad med automatisk eko och ljuddämpning. Så du kan ringa med sinnesro och på vilken plats som helst. Även med mycket bakgrundsbrus är du perfekt hörbar.

Välj hur du använder Poly Sync 20+ m

Förutom den vanliga samtalsvolymen och ring svar / avvisa knappar har Poly Sync 20+ M sin egen lagknapp och en programmerbar knapp. Du bestämmer vad den här knappen är för via programvaran på din dator. Välj till exempel att avsluta aktiva Bluetooth-anslutningar, återuppringningar eller spela och pausa musik.

Kompakt design

Den kompakta designen (höjd: 34mm, bredd: 95mm, längd: 182mm) Gör detta till en idealisk lösning för på språng. Du kan enkelt lagra högtalaren i den medföljande resväskan så att du alltid kan ta det med dig i din väska.

bara slappna av

Gillar du att lyssna på musik när du inte är i ett möte? Även då är Poly Sync 20+ M ett utmärkt val. Ljudföreställningen är en signifikant förbättring över inbyggda högtalare i bärbara datorer och smartphones. Detta gör synkroniseringen 20+ m ett idealiskt tillskott till din arbetsplats.

Poly Sync 20+ m Specifikationer

 • certifierad av Microsoft och därmed en dedikerad lagknapp
 • Anslut och ladda med datorn via USB-A
 • Anslut trådlöst till din bärbara dator via den medföljande USB-A-dongle
 • Anslut trådlöst via Bluetooth till din smartphone
 • ideal för hemma, på vägen och på kontoret
 • Alltid klart hörs tack vare eko och ljudundertryck
 • Smartphone laddning via inbyggd USB-A-port

Vad finns i lådan

 • Polysync 20+ m
 • USB-A Bluetooth Dongle
 • resväska
 • lanyard
Mer information
Skick: Ny
Manufacturer Poly
SKU 216867-01
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto