Poly Sync 40+

Poly Sync 40+

Plantronics BT600 Bluetooth USB Dongle

Plantronics BT600 Bluetooth USB Dongle

Poly Sync 40+ Microsoft

Välj för en bra ljudupplevelse under konferenssamtal. Med Poly Sync 40+ M kan du inse det på ett ögonblick. Anslut Poly Sync 40 + M lätt trådlöst via den medföljande USB-dongle eller Bluetooth eller Wired via USB-A eller USB-C. På så sätt kan du snabbt njuta av högtalarna och mikrofonerna. Poly Sync 40+ M är certifierad av Microsoft och har en dedikerad lagknapp. Med ett mikrofonområde på 2,5 meter runt högtalaren är alla högtalare alltid tydligt hörbara. Om du använder synkroniseringen 40+ m trådlöst, har det inbyggda batteriet en användartid på upp till 20 timmar. Laddning är enkelt via den medföljande USB-kabeln.
3 110,23 kr 3 763,38 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
218764-01

Poly Sync 40+ M är en idealisk lösning för små och medelstora mötesrum. Letar du efter en lösning för större mötesrum? Synkroniseringen 40+ M är också en bra lösning. Synkronisera enkelt flera synkronisering 40s med varandra trådlöst. Per SYNC 40 + M ger dig ett intervall på upp till 2,5 meter Bakgrundsbuller undertrycks automatiskt under konversationer tack vare inbyggt eko och ljuddämpning, så alla i rummet kan höras på sitt bästa.

Naturligtvis är Poly Sync 40+ M utrustad med alla knappar du förväntar dig som standard. Tänk på knappar för att svara och avvisa samtal och justera volymen. Dessutom har Poly utrustat synkroniseringen 40+ m med en programmerbar knapp. Du väljer funktionen på den här knappen via Poly Lens-programvaran på din dator. Välj till exempel att avsluta aktiva Bluetooth-anslutningar, en systemkontroll eller återuppringning.

minska bakgrundsbruset

Effektiviteten av en konversation ökar avsevärt om du kan koncentrera dig på mötet. Bakgrundsbuller är naturligtvis oönskat. Poly Sync 40 + M är utrustad med högkvalitativ eko och ljuddämpning som standard. På så sätt kan du alltid ringa ostörd, även med mycket bakgrundsbrus, kan du fortfarande höras perfekt.

Perfekt för möten och musik

Gillar du att lyssna på musik när du inte är i ett möte? Även då är Poly Sync 40+ M ett utmärkt val. Högtalaren har en rad 75Hz till 20 kHz. Detta gör ljudets prestanda en signifikant förbättring jämfört med de inbyggda högtalarna i bärbara datorer och smartphones. En multifunktionell lösning.

Kompakt design

Den kompakta designen (Höjd: 38mm, Bredd: 102mm, Längd: 273mm) Gör detta till en attraktiv lösning för små och medelstora mötesrum. Det tar upp lite utrymme och är stilfullt utformat. Detta gör det till ett bra komplement till konferensbordet.

Poly Sync 40+ M Specifikationer

 • Anslut trådlöst till din bärbara dator via den medföljande USB-dongle
 • Anslut trådlöst till din smartphone via Bluetooth V5.1
 • Kabelansluten anslutning och laddning via USB-A eller USB-C
 • dedikerade lagknappen för att öppna lag eller svara på samtal
 • idealisk för små och medelstora mötesrum
 • trådlöst länk flera synkronisering 40s tillsammans för användning i större utrymmen
 • Alltid klart hörs tack vare eko och ljudundertryck
 • Smartphone laddning via inbyggd USB-A-port

Vad finns i lådan

 • polysync 40 m
 • USB-A dongle
 • Bruksanvisning
Mer information
Skick: Ny
Manufacturer Poly
SKU 218764-01
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto