Poly Sync 20+ Microsoft

Poly Sync 20+ Microsoft

Poly Sync 40+ Microsoft

Poly Sync 40+ Microsoft

Poly Sync 40+

Med Poly Sync 40+ kan du förbättra ljudupplevelsen av konferenssamtal på ett ögonblick. Anslut bara Poly Sync 40+ via den medföljande USB-dongle, USB-A, USB-C eller Bluetooth och njut av högtalarna och mikrofoner. Dessutom kan du ansluta den här högtalartelefonen till två enheter samtidigt. Tack vare mikrofonområdet på 2,5 meter runt högtalaren är alla högtalare tydligt hörbara. Om du använder synkroniseringen 40+ trådlöst har det inbyggda batteriet en användartid på upp till 20 timmar. Laddning är enkelt via den medföljande USB-kabeln. Extra handy: Om batteriet på din smartphone är nästan tomt kan du enkelt ladda det via synkroniseringen 40+.
3 110,23 kr 3 763,38 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
218765-01

Poly Sync 40+ är idealisk för små och medelstora mötesrum. Letar du efter en lösning för större mötesrum? Synkroniseringen 40+ är också en bra. Synkronisera enkelt flera synkronisering 40s med varandra trådlöst. Per synkronisering 40+ Du har då ett sortiment av upp till 2,5 meter. Tack till det inbyggda eko- och ljuddämpningen, störande bakgrundsljud är undertryckta och alla i rummet kan höras perfekt överallt.

Effektiva konversationer

Effektiviteten av en konversation ökar avsevärt om du kan koncentrera dig på mötet. Bakgrundsbuller är naturligtvis inte önskvärt. Poly Sync 40+ är utrustad med högkvalitativ eko och ljuddämpning som standard. På så sätt kan du alltid ringa ostörd, även med mycket bakgrundsbrus kan du fortfarande höras utmärkt.

Ställ in Poly Sync 40+ som du vill

Naturligtvis är Poly Sync 40+ standard med alla knappar du kan förvänta dig på en högtalartelefon. Förutom de vanliga knapparna för svar och avvisa samtal och volymen har Poly Sync 40+ också en programmerbar knapp. Välj funktion av den här knappen via Poly Lens-programvaran på din dator. Välj till exempel en systemkontroll, slutar aktiva Bluetooth-anslutningar eller återuppringningsnummer.

Perfekt för möten och musik

Gillar du att lyssna på musik när du inte är i ett möte? Även då är Poly Sync 40+ ett utmärkt val. Högtalaren har en rad 75Hz till 20 kHz. Detta gör ljudets prestanda en signifikant förbättring jämfört med de inbyggda högtalarna i bärbara datorer och smartphones. En multifunktionell lösning.

Kompakt design

Den kompakta designen (Höjd: 38mm, Bredd: 102mm, Längd: 273mm) Gör detta till en attraktiv lösning för små och medelstora mötesrum. Det tar upp lite utrymme och är stilfullt utformat. Detta gör det till ett bra komplement till konferensbordet.

Poly Sync 40 + Specifikationer

 • Anslut ansluten via USB-A eller USB-C
 • Anslut trådlöst till din bärbara dator via den medföljande USB-dongle
 • Anslut trådlöst till din smartphone via Bluetooth V5.1
 • idealisk för små och medelstora mötesrum
 • trådlöst länk flera synkronisering 40s tillsammans för användning i större utrymmen
 • Alltid klart hörs tack vare eko och ljudundertryck
 • lämplig för Microsoft-team och zoom, bland annat
 • Smartphone laddning via inbyggd USB-A-port

Vad finns i lådan

 • polysync 40
 • USB-A dongle
 • Bruksanvisning
Mer information
Skick: Ny
Manufacturer Poly
SKU 218765-01
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto