Poly Voyager Office Base Microsoft

Med Poly Voyager Office-basen förbereder du ditt kontor för framtiden. Tack vare den här basstationen kan du ringa via Bluetooth med din dator och skrivbordstelefon. Anslut basstationen till båda enheterna och ditt första samtal kan börja. Arbetar du folk hemifrån? Då ringer de helt enkelt via sin dator med samma headset. Headsetet kommer med dig, basstationen stannar på kontoret. Det här är den version som har certifierats av Microsoft och är därför garanterad att fungera optimalt med lag och skype. Så här köper du ett headset som är kompatibelt med basstationen. Dessa är för närvarande Poly Voyager Focus 2 och Poly Voyager 4300-serien.
1 026,37 kr 1 241,91 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
218472-02

Gör jobbet enklare. Med Poly Voyager Office Base behöver du bara ett headset för hem och kontor. Med knappen på en knapp kan du ansluta headsetet till basstationen och du är ansluten till både skrivbordstelefonen och datorn. Du kan också njuta av ett trådlöst område på mer än 90 meter. Detta ger dig friheten att genomföra dina konversationer var som helst. Detta är den version som har certifierats av Microsoft och är därför garanterad att arbeta optimalt med lag och Skype.

Ansluta basstationen är lätt. Använd en gratis USB-port på din bärbara dator och headsetporten (RJ9) på skrivbordstelefonen. Har skrivbordstelefonen inte en separat headsetport? Använd sedan anslutningen av handenheten och anslut handenheten till headsetets kabel. Observera att du måste hämta handenheten om du vill svara eller starta ett samtal.

Ett headset för hem och kontor

Byte mellan hem och kontor är mycket lätt tack vare Poly Voyager Office Base. Hemma använder du den medföljande USB-dongeln och på kontoret trycker du kort på Bluetooth-knappen på baksidan av basstationen och du är ansluten till både datorn och skrivbordet.

Kombinera Poly Voyager Office-basen med flera headset

Denna polybasstation kan användas med flera headset. För närvarande är dessa exempelvis Poly Voyager Focus 2 och Poly Voyager 4300-serien. Så du har ett brett val om du letar efter ett headset för flera anställda. Om du är nyfiken som headset är ännu mer lämpade i kombination med kontorsbasen, vänligen kontakta oss.

Vårt råd för varje arbetsplats

Vi tror på kraften i goda samtal. Det är därför vi rekommenderar våra kunder att köpa en poly Voyager-bas för varje arbetsplats på kontoret. Dessutom köper du ett matchande headset för varje anställd. På så sätt skapar du samma ljudupplevelse för alla konversationspartners hemma och på kontoret.

Voyager Office Base MS Specifikationer

  • En basstation för skrivbord och datorhuvudet
  • Enkel anslutning
  • certifierad av Microsoft
  • Lämplig för skrivbordstelefon, PC och Mac

Vad finns i lådan
  • Poly Voyager Office Base
  • USB-A-kabel
  • USB-C-kabel
  • Telefongränssnittskabel
  • Strömförsörjning
  • dokumentation

Mer information
Skick: Ny
Manufacturer Plantronics
SKU 218472-02
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto