Poly Voyager Office Base

Få ditt kontor redo för framtiden med Poly Voyager Office Base. Med den här basstationen kan du ringa via Bluetooth via din dator och skrivbordstelefon. Anslut bara basstationen till båda enheterna och starta din första konversation. Arbetar folk hemma? Använd sedan de använder USB-dongeln i deras headset och ringa med samma lätthet via datorn. Headsetet går med dig, basstationen stannar på kontoret. Så här köper du ett headset som är kompatibelt med basstationen. Dessa är för närvarande Poly Voyager Focus 2 och Poly Voyager 4300-serien. Vänligen kontakta oss för andra lämpliga headset.
1 026,37 kr 1 241,91 kr
Tillgänglighet: I lager
Bara 1 kvar
SKU
218472-01

Gör jobbet enklare. Tack vare Poly Voyager Office-basen behöver dina anställda bara ett headset för kontoret och hemma. Med knappen på en knapp kan headsetet anslutas till basstationen och varje användare är direkt ansluten till skrivbordstelefonen och datorn. Dessutom har du omedelbart ett trådlöst område på 90 meter. Som ger frihet.

Ett headset för kontoret och hemmet

Byt enkelt mellan att arbeta hemma och arbeta på kontoret. Med en knapptryckning är headsetet anslutet till Poly Voyager Office-basen. Arbetar du hemifrån? Använd sedan den medföljande USB-dongeln. Tillbaka på kontoret, tryck kort på basstationens Bluetooth-knapp en gång och du är ansluten till datorn och skrivbordet.

Flera headset i kombination med Poly Voyager Office Base

Denna polybasstation kan kombineras med flera headset. Praktiskt om det finns flera headset i omlopp i din organisation eller om användarna har olika krav på ett headset. För närvarande är Poly Voyager Focus 2 och Poly Voyager 4300-serien lämpliga för denna kontorsbas. Detta ger dig ett brett utbud av olika headset. Nyfiken vilka headset är ännu mer lämpliga i kombination med kontorsbasen? Vänligen kontakta oss.

ansluten enkelt

Ansluta basstationen är väldigt lätt. Använd en av de kostnadsfria USB-portarna på datorn och headsetporten (RJ9) på skrivbordstelefonen. Har skrivbordstelefonen inte en headsetport? Använd sedan anslutningen av handenheten och anslut handenheten till headsetets kabel. Observera att du måste hämta handenheten om du vill svara eller starta ett samtal.

ett headset för varje arbetsplats

Vi tror på kraften i goda samtal. Det är därför vi rekommenderar att du köper en poly Voyager-bas för varje arbetsplats. Dessutom köper du ett matchande headset för varje anställd. På så sätt skapar du samma ljudupplevelse för alla konversationspartners hemma och på kontoret.

Voyager Office Base Specifikationer

  • En basstation för skrivbordstelefon och datorhuvudet
  • Enkel anslutning
  • Lämplig för skrivbordstelefon, PC och Mac

Vad finns i lådan
  • Poly Voyager Office Base
  • USB-A-kabel
  • USB-C-kabel
  • Telefongränssnittskabel
  • Strömförsörjning
  • dokumentation

Mer information
Skick: Ny
Manufacturer Plantronics
SKU 218472-01
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto