BEGÄR ETT OFFERT

Att begära ett anpassat offert om produkter och tjänster, kontakta oss direkt via telefon: 0031 887463 488 eller fyll i vårt kontaktformulär.
En TelecomSupplier-representant kontaktar dig, vanligtvis inom en arbetsdag.


Vilka Är Vi

TelecomSupplier tjänar den europeiska marknaden med IT & Telecom hårdvara från Harderwijk i Nederländerna. Tack vare samarbetet med ledande leverantörer gör TelecomSupplier ett viktigt bidrag till kontoret automatisering av organisationer.

Under de senaste åren har vi levererat vår egen lager för både stora och små företag. Förutom snabb leverans, service och kundtillfredsställelse är också en viktig strategisk inriktning. Detta har gjort oss till en välkänd leverantör till kunder inom sjukvård, den finansiella sektorn, kommersiella tjänster, regeringen och offentliga företag.

Som nämnts, levererar vi alla våra produkter från vår egen lager. Vår produkt administration alltid kopplad i realtid med nuvarande lager på webbplatsen. Detta gör att du alltid ser direkt om den produkt du vill ha finns. Alla produkter som är omedelbart tillgängliga sänds direkt efter din beställning. Som ett resultat, vi generellt leverera snabbare än våra konkurrenter.

Eftersom vi sätter stort värde på hastighet, vi har ett stort lager vid vårt huvudkontor i mitten av Nederländerna, där vi kontinuerligt underhålla och utöka vårt lager. Vi håller nära kontakt med leverantörer, så att vi alltid kan leverera de senaste och mest innovativa telekomprodukter. Så oavsett om du letar efter VoIP bordstelefoner, call center headset eller konferenslösningar, levererar vi allt från vår egen lager.

Välj vår tjänst idag och bli överraskad av våra konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.


Vår Affärsmodel

Large Product Stock
Payment
Ordering
Warranty