cisco_7861_ip_deskphone.jpg

Cisco 7861 IP Phone

Cisco 8861 IP Phone

Cisco 8861 IP Phone

Cisco Wireless IP Phone 8821

3 750,83 kr 3 099,86 kr
Cisco Wireless IP-telefonen 8821 är en robust, fjädrande och säker bärbar telefon som kommunicerar över ditt trådlösa nätverk. Detta gör det till en praktisk lösning för mobila arbetstagare som kan komma åt ditt WiFi-nätverk från var som helst. Cisco Wireless IP-telefon 8821 är byggd för att ta ett slag. Förutom att vara damm och vattentät, är det också chockresistent upp till 1,5 meter. Välj en fast lösning i dynamiska miljöer.
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
CP-8821-K9=

Cisco trådlösa IP-telefon 8821 har allt du kan förvänta dig av en trådlös telefon. Från en ljus färgskärm till möjlighet till HD-samtal och anslutningen till ett Bluetooth-headset. I kombination med rösten över trådlöst LAN (VOWLAN) kan detta därför användas i stor utsträckning i många olika arbetsmiljöer.

Motståndskraftig mot vatten, damm och droppar

Cisco har tydligt tagit hänsyn till en ansökan i extrema situationer när de utvecklar den här bärbara telefonen. Till exempel är enheten certifierad enligt IP54-standarden och är därför dammtät och resistent mot en tung regndusch. Stötbeständigheten bevisas av den amerikanska militärstandarnas MIL-STD-810G.

Enkel och tillförlitlig att använda

Den stora färgskärmen på enheten ger en användarvänlig upplevelse. Dessutom är roaming mellan dina WiFi-åtkomstpunkter sex tack vare stöd av snabb övergång (802.11r). Detta protokoll har utvecklats speciellt för mobilt röst över IP-lösningar via WiFi.

praktiska extras

Med Cisco Wireless IP-telefon 8821 njuter du av praktiska extras som standard. Du kan enkelt ansluta ett headset via 3,5 mm-porten på enheten eller via Bluetooth 3.0. Batteriet har ett standardliv på 11,5 timmars samtalstid och en praktisk LED som indikerar WiFi-status, samtal och laddningsstatus.

Cisco Wireless IP Phone 8821 Specifikationer

  • Trådlös IP-telefon som stöder snabb övergång (802.11r)
  • batteri med en samtalstid på upp till 11,5 timmar
  • Dammsäker och resistent mot kraftigt regn (IP54-certifierad)
  • kan tåla 1,5m droppar på betong (MIL-STD-810G certifierad)
  • Lämplig för trådbundna och trådlösa headset

Vad finns i lådan

  • Cisco trådlös IP-telefon 8821
  • dokumentation

Obs! Batteriet ingår inte som standard med den här telefonen

Mer information
Skick: Ny
Manufacturer Cisco
SKU CP-8821-K9=
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto