Logitech Zone Wired UC USB headset Second Chance

Logitech Zone Wired UC USB headset Second Chance

Logitech Zone Wired Earbuds Microsoft Teams

Logitech Zone Wired Earbuds Microsoft Teams

Logitech Zone True Wireless

3 099,89 kr 2 561,89 kr
Logitech Zone True Wireless Earbuds satte en ny standard på marknaden. Båda öronpropparna har tre mikrofoner som ger utmärkt filtrering av nästan allt bakgrundsbrus. På så sätt kan du alltid och överallt hörs som om du är ensam i ett slutet rum. Dessutom, njut av ostörd arbete tack vare den integrerade aktiva brusavstängningen (ANC). Anslut öronpropparna till din dator och smartphone samtidigt och enkelt ställer upp dem via LOGI-tune-appen.
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
985-001082

Utbudet av trådlösa öronproppar på marknaden är mycket stort. Men Logitech sätter baren mycket högt inom ljudkvaliteten med Logitech Zone True Wireless Earbuds. Förutom en utmärkt uppsättning av totalt 6 mikrofoner, njuter du av utmärkt ljudprestanda. När du lyssnar på din konversationspartner och lyssnar på musik, så är du alltid perfekt ansluten.

Kristallklart ljud

Totalt har Logitech Zone True Wireless sex mikrofoner; tre per öronpropp. Den inre mikrofonen registrerar allt du säger via benledning. De yttre mikrofonerna registrerar alla andra utvändiga ljud. Den smarta mjukvaran säkerställer då att alla externa ljud filtreras, så att du bara kan höras av din konversationspartner. Ge professionell ljudkvalitet. Överallt.

enkelt aktivera och inaktivera ANC

Föredrar du att bära dina öronproppar hela dagen? Därefter är adaptiv hybrid aktiv brusavföring idealisk. Till exempel, slå på den för att arbeta ostört i en bullriga miljö. Är du på vägen i bilen eller vill du ha en konversation med en kollega? Tryck på öronproppen en gång och ANC är avstängd så att du bara kan höra ljuden runt dig. På så sätt har du maximal kontroll över ljuden i din miljö.

samtidigt ansluten

Anslut Logitech Zone True Wireless till din smartphone och dator samtidigt för att alltid vara ansluten. Med den medföljande USB-A-dongeln garanterar du en extra tillförlitlig anslutning mellan öronpropparna och din dator. Växla enkelt mellan två aktiva ljudkällor och missa aldrig ett samtal.

Batterilivslängd

Du kan enkelt ladda örhuddarna i det medföljande laddningsfallet. När öronpropparna är fulladdat kan du åtminstone ringa dem ostörda i 6 timmar eller lyssna på musik i 9 timmar. Om du stänger av din ANC kan du förlänga detta med en halvtimme eller till och med 3 timmar. Om batteriet av dina öronproppar är döda, sätt dem i laddningsväska i 5 minuter för en extra timmes samtalstid. Du kan ladda laddningsfallet trådlöst eller med den medföljande USB-kabeln.

Logitech Zone True Wireless Specifikationer

  • Premium Audio med smart brusavstängning
  • Samtalstid på 6 timmar med ANC eller 6,5 timmar utan ANC
  • Trådlöst och trådbundet laddningsbart laddningsfall
  • Anslut till två enheter samtidigt
  • ANCE lätt att slå på och av
  • Lämplig för lag, Zoom, Google Voice, Google Meet, Webex, Goto-programvara och många andra applikationer

Vad finns i lådan

  • Logitech Zone True Wireless Earbuds
  • laddningsfall
  • USB-kabel
  • dokumentation
Mer information
Skick: Ny
Manufacturer Logitech
SKU 985-001082
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto