Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit

Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit

Poly Sync 10-M Speakerphone

Poly Sync 10-M Speakerphone

Plantronics Calisto P7200

1 762,51 kr 1 456,62 kr
För telefonmöten med en liten grupp av kollegor, är en bluetooth högtalartelefon ideal. Plantronics Calisto P7200 är lätt att ansluta via USB och Bluetooth och säkerställer att varje högtalare är tydligt hörbara tack vare 4 mikrofoner. Via den intuitiva kontrollknappar du har maximal kontroll över samtalet överallt.
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
207913-01

Är du ute efter bra ljud för mindre möten? Sedan välja den Plantronics Calisto 7200. Tack vare de fyra integrerade riktade mikrofoner, kan ljud höras från alla hörn av rummet. Självklart, utan störande bakgrundsljud, eftersom dessa filtreras automatiskt. Anslut denna högtalartelefon via USB eller Bluetooth och använda den enkelt med nästan alla dina enheter.

Med Calisto 7200, Poly, det nya namnet på Polycom och Plantronics, fokuserar på mötesrum för 4 till 6 personer. De fyra mikrofonerna är placerade så att de alltid har en 360 graders täckning. Buller och ekon döljs automatiskt så att du kan träffa utan störningar.

Enkel drift, förstklassig ljud

Plantronics är känd för sin starka ljudprestanda. Både mikrofoner och högtalare är av en mycket hög nivå. Detta gör att du genomför varje konversation utan distraktion. I kombination med den klara och enkel operation, ger denna lilla modell du en förstklassig möte erfarenhet.

Säker i varje rum

Vill du ha en säker lösning för högtalartelefonen? Även då är Calisto 7200 ett bra val. Du kommer att få en speciell USB låskabel som standard. Med denna mekanism, är högtalartelefonen säker i alla rum.

Plantronics Calisto 7200 specifikationer

  • Fyra mikrofoner för 360 graders täckning med ekodämpning och bullerreducering
  • Intuitivt beröringskänsliga knappar
  • Enkel anslutning via USB och bluetooth
  • Lämplig för mötesrum från 4 till 6 personer
  • Levereras som standard med USB låsmekanism

Vad finns i lådan

  • Plantronics Calisto 7200 högtalartelefon
  • USB-kabel med säkerhetsmekanism
  • Resväska
  • Snabbstartsguide
Mer information
Skick: Ny
Manufacturer Poly
SKU 207913-01
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto