Poly Savi 8240 UC -M Headset

Poly Savi 8240 UC -M Headset

Plantronics Savi 7220 Office Headset

2 320,74 kr 1 917,97 kr
Erbjud alla dina anställda maximal frihet. Med DECT headset du dra nytta av en räckvidd på upp till meters 120. Dessutom är batteriet som är utformat på ett sådant sätt att det ger upp till 12 timmars taltid, utan att laddas under tiden. Grädden på moset? Poly, Plantronics nya namn, det ger ut. Så du alltid dra nytta av utmärkt ljud.
Tillgänglighet: I lager
SKU
8D3G8AA#ABB
EAN/UPC:
196548579037

Plantronics Savi 7220 Office Headset är en verklig allround. Från lagarbete på en enda basstation till en taltid på 12 timmar. Kombinera detta med den höga komfort och ljudkvalitet Poly (det nya namnet på Plantronics) och du förstår varför denna produkt är ett bra val.

Stöd för mer än 800 bordstelefoner

Dessa DECT hörlurar är lämpliga för användning i kombination med mer än 800 analoga och fasta IP-telefoner. Detta gör att integrera denna enhet i din organisation lätt. Du ansluter basstationen direkt till hörlursutgången på bordstelefonen. Har din bordstelefon har en särskild anknytning till ett headset? sedan använda adaptern för samtidig anslutning av mobiltelefonen och headsetet.

Fri rörlighet för arbetstagare

Utformningen av Poly Savi 7220 Office headset bygger på behoven hos användaren. Tack vare den stora batterikapaciteten, har du en taltid på upp till 12 timmar. Eftersom kommunikationen mellan basstationen och headsetet är via DECT, också dra dig från en räckvidd på upp till 120 meter. På så sätt har varje användare den fria rörligheten som han gillar.

Utmärkt passform för varje användare

Det fina Poly headset är att de erbjuder en utmärkt passform för varje användare. Öronkåpan med mikrofonen kan bäras på både vänster och höger öra och bekväm pannbandet är lätt att justera. Detta gör att du väljer ett enhetligt utseende och en personlig passform.

Plantronics Savi 7220 specifikationer

  • Range upp till 120 meter, tack vare DECT-anslutning
  • Kompatibel med mer än 800 analoga och IP-telefoner
  • Diskussion tid upp till 12 timmar
  • Meet med 4 headset på en basstation
  • Fit lätt justerbar för varje användare

Vad finns i lådan

  • Plantronics Savi 7220 Office hörlurar
  • Basstation
  • Anslutningskabel
  • Strömadapter med EU och Storbritannien plugg
  • Snabbstartshandbok
Mer information
Skick: Ny
EAN/UPC: 196548579037
Manufacturer Plantronics
SKU 8D3G8AA#ABB
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto