Logitech Meetup Expansion Microphone

Logitech Meetup Expansion Microphone

Poly Sync 40

Poly Sync 40

Poly Sync 20

Ta ljudupplevelse av konferenssamtal till nästa nivå. Med Poly Sync 20 du väljer högkvalitativt ljud och mikrofoner. Mikrofonerna har ett gemensamt utbud av 2 meter och du kan givetvis ansluta Poly Sync 20 trådlöst via bluetooth v5.1. Tack vare den inbyggda batteriet, kan du ringa upp till 20 timmar utan laddning däremellan. Är batteriet i din smartphone nästan tom? Anslut den till Sync 20 via en USB-A-kabel för att ladda det direkt.
1 140,42 kr 1 379,91 kr
Tillgänglighet: I lager
Bara 7 kvar
SKU
217038-01
EAN/UPC:
0017229172678

Poly Sync 20 är den idealiska lösningen hemma, på vägen och i mindre mötesrum. Batteriet med en taltid på upp till 20 timmar, ingår resväska och snodd göra produkten en idealisk lösning i nästan varje situation. Tack vare eko och brusreducering, kan du höras tydligt överallt.

Den kompakta konstruktionen (höjd: 34 mm, bredd: 95mm, längd: 182 mm) gör detta till en idealisk högtalartelefon för på språng. Du lagrar enkelt högtalaren i den medföljande bärväska så att du alltid kan bära den på ett säkert sätt i väskan.

Perfekt för möten och musik

Vill du lyssna på musik när du inte är i ett möte? Även då Poly Sync 20 är ett perfekt val. Ljudprestanda är sannolikt en betydande förbättring från de inbyggda högtalarna i din bärbara dator eller smartphone. Detta gör den till en idealisk komplement till din arbetsplats.

Poly Sync 20 undertrycker störande ljud

Under ett möte, vill du dina samtalspartner för att lyssna på din berättelse, inte din bakgrundsljud. Poly Sync 20 är utrustad med automatisk eko- och brusundertryckning. Så du kan ringa var som helst och även med en hel del bakgrundsljud du är helt hörbara.

Använd Poly Sync 20 men du vill

Förutom de vanliga knappar för samtalsvolym och svar och avvisa samtal, Poly Sync 20 har en programmerbar knapp. Du bestämmer vad den här knappen är via programvaran på din dator. Till exempel välja att avsluta Bluetooth-anslutningar aktiva, ringa eller lek och pausmusik.

Poly Sync 20 specifikationer

 • Anslut kopplas till datorn via USB
 • trådlöst ansluta till din bärbara dator eller smartphone via Bluetooth v5.1
 • Perfekt för hemma, på vägen och på kontoret
 • alltid tydligt hörbara tack vare eko och brusreducering
 • Damm och vattentät (IP64 certifiering)
 • lämplig för Microsoft Team och Zoom, bland annat
 • Charge smartphone via inbyggd USB-A-porten

Vad finns i lådan

 • Poly Sync 20
 • Väska
 • Snodd
 • Med Poly Sync 20+ du också få en bluetooth dongle
Mer information
Skick: Ny
EAN/UPC: 0017229172678
Manufacturer Poly
SKU 217038-01
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto