Poly Voyager 5200 Office Headset

Poly Voyager 5200 Office Headset

Poly Sync 20+ Microsoft

Poly Sync 20+ Microsoft

Poly Sync 20+

Se till att du låter ännu bättre under videosamtal hemma med Poly Sync 20+. Precis som med Poly Sync 20, väljer du högkvalitativa ljud- och högkvalitativa mikrofoner. Mikrofonerna har ett gemensamt intervall på 2 meter och du kan enkelt ansluta Poly Sync 20+ via den medföljande USB-dongeln eller via Bluetooth. Med det inbyggda batteriet kan du använda synkroniseringen 20+ i upp till 20 timmar utan laddning. Dessutom kan du också enkelt ladda ditt telefonbatteri när det är nästan tomt. Anslut bara din laddningskabel till synkroniseringen 20+ för att omedelbart börja laddas.
1 762,46 kr 2 132,58 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
216865-01

Poly Sync 20+ är en idealisk lösning för hem, på väg och små konferenslokaler. Batteriet med en samtalstid på upp till 20 timmar, den medföljande resväskan och bärkabeln gör den här högtalartelefonen en idealisk produkt i många situationer. Oavsett om du arbetar i en högljudd kontor, café eller hemma med en skällande hund, tack vare inbyggt eko och ljuddämpning, kommer din konversationspartner inte att höra det.

Gillar du att lyssna på musik när du inte är i ett möte? Även då är Poly Sync 20+ ett utmärkt val. Ljudföreställningen är en signifikant förbättring över inbyggda högtalare i bärbara datorer och smartphones. Detta gör synkroniseringen 20+ ett idealiskt tillskott till din arbetsplats.

Kompakt design

Den kompakta designen (höjd: 34mm, bredd: 95mm, längd: 182mm) Gör detta till en idealisk lösning för på språng. Du kan enkelt lagra högtalaren i den medföljande resväskan så att du alltid kan ta det med dig i din väska.

Använd Poly Sync 20+ din väg

Förutom de vanliga knapparna för samtalsvolym och svar och avvisa samtal har Poly Sync 20+ också en programmerbar knapp. Du bestämmer vad den här knappen är för via programvaran på din dator. Välj till exempel att avsluta aktiva Bluetooth-anslutningar, återuppringningar eller spela och pausa musik.

Poly Sync 20 undertrycker störande ljud

Under ett möte vill du att dina konversationspartners ska lyssna på din historia, inte till något bakgrundsbrus. Poly Sync 20 är utrustad med automatisk eko och ljuddämpning. Så du kan ringa med sinnesro och på vilken plats som helst. Även med mycket bakgrundsbrus är du perfekt hörbar.

Poly Sync 20 + Specifikationer

 • Anslut ansluten till din dator via USB
 • Anslut trådlöst till din bärbara dator via den medföljande USB-A-dongle
 • Anslut trådlöst via Bluetooth till din smartphone
 • ideal för hemma, på vägen och på kontoret
 • Alltid klart hörs tack vare eko och ljudundertryck
 • damm och vattentät (IP64-certifiering)
 • lämplig för Microsoft-team och zoom, bland annat
 • Smartphone laddning via inbyggd USB-A-port

Vad finns i lådan

 • polysync 20 +
 • USB-A Bluetooth Dongle
 • resväska
 • lanyard
Mer information
Skick: Ny
Manufacturer Poly
SKU 216865-01
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in eller skapa ett konto